Για εμάς

Το e-clectic.gr δημιουργήθηκε για να υπηρετήσει ότι ακριβώς σημαίνει και το όνομά του... το εκλεκτό!!! 

Γιατί για εμάς, η δημιουργία ενός χώρου όπου θα υπάρχουν συγκεντρωμένες μοναδικές, ποιοτικές, εκλεκτές γεύσεις και προϊόντα από την ελληνική γη (και όχι μόνο), αποτελούσε πάντα μια ανάγκη, ένα όνειρο που θα έπρεπε να πραγματοποιήσουμε. 

Εδώ και πολλά χρόνια η ενασχόλησή μας με τις γεύσεις, τις διαδικασίες παραγωγής, τη γνώση των ποικιλιών, την ιστορία των μικρών οικογενειακών επιχειρήσεων, η παράδοση του κάθε τόπου, μας έφερε κοντά σε αυθεντικές γευστικές εμπειρίες, που έκαναν μονόδρομο την απόφασή μας να δημιουργήσουμε αυτό το ηλεκτρονικό «κελάρι» εκλεκτών γαστρονομικών  προτάσεων.

Από τα κλασικά παραδοσιακά προϊόντα όπως είναι τα όσπρια, το ρύζι, τα ζυμαρικά... μέχρι τα πιο «προχωρημένα» όπως είναι τα προϊόντα με μανιτάρι βολίτη Πίνδου, το τσάτνεϊ μάνγκο, η φρέσκια γύρη, τα σοκολατάκια σύκου! Επιλεγμένα ένα-ένα με αυστηρούς ελέγχους της ποιότητας! 

Σας συστήνουμε τα προϊόντα μας, όχι με μια απλή παράθεση, αλλά με έναν εκλεκτό επίσης τρόπο. Μπορείτε να μάθετε λεπτομέρειες για το κάθε προϊόν, για τον παραγωγό του αλλά και για την περιοχή από την οποία προέρχεται. Θέλουμε όταν επιλέγετε, να ταξιδεύετε και στον τόπο που μεγαλώνει ο σπόρος, να είστε εκεί όταν συσκευάζεται, να γνωρίζετε τους παραγωγούς και τις οικογένειες ή τις επιχειρήσεις που τον φροντίζουν και τον κάνουν προϊόν. Θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας τη γνώση μας και να σας κάνουμε φίλους των επιλογών μας. 

Μπορείτε επίσης να βρείτε προτάσεις για τον τρόπο που θα μαγειρέψετε τα προϊόντα μας. Σας προτείνουμε συνταγές για όλα τα γούστα. Από τις πιο παραδοσιακές που μας πάνε χρόνια πίσω, στην κουζίνα της γιαγιάς και της μαμάς μας, μέχρι τις πιο προχωρημένες για ανθρώπους που επιθυμούν τον πιο υγιεινό και θερμιδικά  «φτωχό» τρόπο ζωής.    

Δεν σταματάμε εδώ. Θα συνεχίσουμε να ταξιδεύουμε σε όλη την Ελλάδα, να γνωρίζουμε, να δοκιμάζουμε και να σας συστήνουμε συνεχώς νέες γευστικές  εμπειρίες. Εσείς χρειάζεται μόνο να επισκέπτεσθε τακτικά το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να ενημερώνεστε για τις νέες μας προτάσεις. Θα επιλέγετε και εμείς θα φέρνουμε στην πόρτα σας κάθε τι e-clectic!

Για εμάς δεν είναι μόνο τα προϊόντα μας εκλεκτά, αλλά και όλοι εσείς που τα επιλέγετε!